Kunst Veredelt stijgt naar 'afdeling uitmuntendheid' na evaluatieconcert Vlamo

Zondag 20 oktober stond al een geruime tijd met stip aangeduid in de agenda van de muzikanten. Op die datum trok de harmonie naar Kortrijk om deel te nemen aan het evaluatieconcert van Vlamo. We wilden aantonen dat we de afdeling ‘uitmuntendheid’ verdienen, een niveau hoger dan de ‘eerste afdeling’ waar we tot nu toe in onder gebracht waren. Vele supporters gingen mee naar Kortrijk om de harmonie te steunen.

Vlamo Solistenwedstrijd

Onze muzikanten haalden weer mooie resultaten op de Vlamo Solistenwedstrijd:

Victor Deseck (klarinet - 89%)

Marte Mestdagh (hobo - 84%)

Tuur Dumoulin (saxofoon - 90%)

Merel Desmet (saxofoon - 81%)

Kasper Dumoulin (slagwerk solo marimba - 82%, drums - 84,5%, duet - 86%, quintet - 85,5%)

Iben Houtekier (slagwerk duet - 92%, quintet - 85,5%)

Kasper (duet en solo drums) en Iben (duet) stoten bovendien door naar de finale in Antwerpen. Tijdens het concert van 27 april zetten we alle deelnemers nog eens in de bloemetjes. 

Kunst Veredelt In Concert - 2019

Op zaterdag 27 april organiseert Koninklijke Harmonie Kunst Veredelt haar jaarlijkse concert. Zowel harmonie, speelveugels als percussie-ensemble zullen het beste van zichzelf geven. De accordeonist Evgeny Suvorkin speelt enkele nummers mee als gastmuzikant. De avond gaat door in de Evenementenhal in Ingelmunster. Tickets bestellen kan vanaf maandag 4 maart ofwel vroeger via de muzikanten, die genieten van een voorverkoop.

Pagina's

Abonneren op Kunst Veredelt Ingelmunster RSS