Wijnverkoop 2020

Wegens de Corona-epidemie hebben we onze jaarlijkse pannenkoekenverkoop geannuleerd. Maar met vol enthousiasme stellen we een nieuwe financiële actie aan u voor, met name een wijnverkoop. Ten voordele van onze harmonie verkopen wij kwaliteitswijnen, aangeboden door Wijnhuis Vanden Bulcke. Er is een keuze uit een assortiment aan rode en witte wijn, rosé en porto. Ideaal dus om uw feestdagen compleet te maken! Voor informatie en prijzen, verwijzen we naar de folder in bijlage. 

Werving Speelveugels - 'Welk instrument kies je?'

Speelt je kind muziek? En moet zoon of dochter nog een instrument kiezen? Kies dan voor een blaas- of slagwerkinstrument! Al heel snel kan je kind aansluiten bij ons jeugdmuziek 'De Speelveugels' om met andere kinderen samen muziek te spelen. Enkele creatievelingen van onze harmonie boksten een heuse instrumentenvoorstelling ineen. Verschillende jonge leden stellen hun instrument aan je voor. Neem een kijkje op http://users.telenet.be/Speelveugels/index.htm en neem gerust contact op met ons!

Open Kerkendag 07/06/2020

Op 7 juni speelden vier trompettisten en twee trombonisten van onze harmonie 'Ode an die Freude' vanuit de kerktoren van de Sint-Amandskerk in Ingelmunster. Dit in het kader van Open Kerkendag. Er waren heel wat kijklustigen op het marktplein. Fijn om in deze tijden van corona toch iets te kunnen doen met onze harmonie! De foto's staan op de fotopagina.

Concert 25 april definitief afgelast

Het concert op 25 april is definitief afgelast, er volgt geen nieuwe datum. Iedereen die tickets kocht, werd reeds gecontacteerd. Voor wie tickets kocht via onze muzikanten: hou deze goed bij! In ruil voor deze tickets kunnen jullie een terugbetaling krijgen. Van zodra we weer mogen repeteren, gaan we die terugbetaling organiseren op onze repetities. En noteer al de volgende afspraak: onze Sfeerconcerten in de Cultuurfabriek op 24 en 25 oktober! 

Kunst Veredelt In Concert - 25 april 2020

Naar goede jaarlijkse gewoonte, organiseert Koninklijke Harmonie Kunst Veredelt in april een spetterend concert in de Evenementenhal in Ingelmunster. 'Kunst Veredelt In Concert' gaat dit jaar door op zaterdag 25 april.

Dirigent Francis en de harmonie hebben een mooi programma samengesteld met prachtige harmoniemuziek, een streepje filmmuziek en bekende muzieknummers. We nemen de toeschouwers graag mee op een fascinerende muzikale trip met enkele verrassende solisten.

Kunst Veredelt stijgt naar 'afdeling uitmuntendheid' na evaluatieconcert Vlamo

Zondag 20 oktober stond al een geruime tijd met stip aangeduid in de agenda van de muzikanten. Op die datum trok de harmonie naar Kortrijk om deel te nemen aan het evaluatieconcert van Vlamo. We wilden aantonen dat we de afdeling ‘uitmuntendheid’ verdienen, een niveau hoger dan de ‘eerste afdeling’ waar we tot nu toe in onder gebracht waren. Vele supporters gingen mee naar Kortrijk om de harmonie te steunen.

Pagina's

Abonneren op Kunst Veredelt Ingelmunster RSS